Welkom

De start van 2011 betekent de introductie van MijnFinForce.nl, waardoor u laagdrempelig met FinForce kunt werken en uw management-informatiesysteem kunt optimaliseren. Hoe dat dit werkt, kunt u in dit filmpje zien.

Voor wie interessant?

MijnFinForce.nl wordt hierin op basis van een maandtarief aangeboden. U hoeft dus geen investering te doen, waardoor FinForce direct inzetbaar is voor het MKB. Daarnaast worden de functionele toepassingsmogelijkheden door de beschikbaarheid op het web flink uitgebreid. Leest u hier over enkele praktijkvoorbeelden.

Maandelijks tarief

MijnFinForce.nl is beschikbaar voor een maandtarief vanaf € 49,- voor de eerste gebruiker. Dit bedrag is afhankelijk van de software, die u nodig heeft. Daarbij krijgt u een volledige implementatie en instructie, zodat u 100% afgestemd op uw administratie en bedrijfsvoering met FinForce aan de slag kunt.

Beveiligingsaspecten

De dienstverlening van Finforce  kenmerkt zich door veel aandacht voor informatiebeveiliging. Onze diensten worden vanuit een gecertificeerd datacenter van de Telecitygroep  (ISO27001:2006) aangeboden. Hier is geen toegang voor onbevoegden mogelijk en de apparatuur is beveiligd tegen stroomuitval, brand en waterschade. Leest u hier verder over deze beveiligingsaspecten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze toepassing, schrijft u zich dan hier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht