Laagdrempelige adviestool voor de accountancy

Om u te helpen bij de omschakeling in uw bedrijfsvoering, kunt u gebruik maken van onze laagdrempelige tools. Geen zware investeringen in software, maar maandelijkse contracten voor het inzetten van nieuwe toepassingen voor die klanten voor wie dat interessant is. Inzetbaar voor adhoc-advisering en ook inzetbaar (maar niet verplicht) voor periodiek terugkerende adviesopdrachten.

AdHoc-Adviesmodel
Door gebruik te maken van onze SAAS-oplossing MijnForce.nl kunnen wij u een laagdrempelige tool aanbieden die u in kunt zetten voor éénmalige adhoc-adviezen. Daarbij krijgt u de beschikking over een standaard MKB-template waarmee u al uw adhoc adviezen kunt doen. Hierbij is het niet nodig en dus ook niet wenselijk om een koppeling met uw administratie te maken.

 

plaatje adhoc advies

 

Regelmatig Advies Model
Voor regelmatige advieswerk heeft het voordeel om een 100% aansluiting te hebben op de administratie van uw klant, als volgt:

plaatje regulier advies

 

In deze opzet is het wenselijk dat u online gekoppeld bent aan de administratie van uw relatie zodat u op basis van de meest actuele informatie kunt adviseren over de ontwikkelingen van het bedrijf. Doordat u over 100% accurate cijfers beschikt kunt u doelgericht adviseren, zonder dat het u meer tijd kost.

Deze laagdrempelige tooling zetten wij in vanaf  Euro 79,- per maand.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht