Van historie naar toekomstgericht advies!

Een belangrijke omschakeling voor veel accountants.  FinForce helpt u die omslag te maken! Zodat u meer toegevoegde waarde realiseert in uw advieswerk! Als accountant weet u als geen ander hoe belangrijk het is om financieel de gang van zaken te volgen. En dat de jaarrekening daar niet het meest geschikte systeem voor is, dat wordt steeds duidelijker. Wilt u uw toegevoegde waarde in uw advies behouden, dan zult u een verschuiving plaats in uw advisering moeten doorvoeren.

Temeer omdat de opmaak van de jaarrekening steeds meer een prooi van de automatisering wordt en uw klanten daar steeds minder geld voor over hebben. Kortom: geschiedschrijving behoort niet langer tot de core-business van de accountancy en begint veel terrein te verliezen.

De mogelijkheid om meer toegevoegde waarde in uw advieswerk te realiseren is door u te richten op toekomstgericht advieswerk. Een concreet voorbeeld is natuurlijk het maken van een perfecte financieringsaanvraag, maar zo zijn er nog veel meer voorbeelden te bedenken. Hierbij fungeert u als sparring-partner voor uw relatie en denkt u mee over de toekomst. Immers elke ondernemer wil vooruitzien en heeft behoefte aan advies vanuit uw vakgebied.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht