Bedrijfsadviseurs en MijnFinForce.nl ….. krachtige tool voor een perfect advies

MijnFinForce.nl is uw financiële tool om via het web uw klant nog effectiever te adviseren. Professioneel, snel en foutloos rekent u diverse scenario’s door en rapporteert u met de bekende druk op de knop!

Als bedrijfsadviseur voor het MKB staat u dicht bij uw relatie om ze te helpen bij hun bedrijfsvoering. Regelmatig overleg is dan noodzakelijk om samen met uw klant de financiële vinger aan de pols te houden. Helaas komt het in de praktijk regelmatig voor dat deze besprekingen niet altijd effectief verlopen.

Dit wordt veroorzaakt doordat de gemiddelde MKB-er moeite heeft om de periodieke financiële informatie goed aan te leveren. Doordat deze niet voldoet aan de eisen van juistheid, volledigheid en tijdigheid, wordt veel onnodig tijdverlies geleden.

Om dit probleem te voorkomen, heeft FinForce een concept ontwikkeld, waarmee de effectiviteit van de advisering belangrijk wordt verbeterd. Met voordelen voor beide kanten omdat de ondernemer geen omkijken meer heeft naar de aanlevering van de cijfers en als bedrijfsadviseur kunt u zich focussen op uw advisering.

Het ontzorgings-concept van MijnFinForce.nl

Door onze software en dienstverlening in één concept in te zetten, kunnen wij ervoor zorgen dat u als bedrijfsadviseur uw adviesuren zo effectief mogelijk kunt inzetten. Dit ontzorgings-concept bevat de combinatie van:

  1. begrotings- en rapportagesoftware via het web tot uw beschikking
  2. online-aansluiting op de administratie van uw relatie
  3. directe ondersteuning door ons bij het gebruik van de software
Samenwerking klant, bedrijfsadviseur en MijnFinForce.nl

Samenwerking klant, bedrijfsadviseur en MijnFinForce.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

FinForce levert niet alleen de tools aan, waarmee het makkelijk wordt gemaakt om de cijfers in te lezen en te rapporteren. Daarbij is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening dat er inhoudelijk naar de cijfers word gekeken, voordat ze worden uitgeleverd. Dit om er zeker van te zijn dat de cijfers ook daadwerkelijk kloppen en u zich dus kunt concentreren op uw advisering.

Uw voordelen voor uw advisering

Het voordeel van dit concept is dat:

  1. u als bedrijfsadviseur effectiever kunt werken en meer adviesuren kunt verkopen;
  2. u niet langer tijd hoeft te besteden aan de tijdrovende controle van de uitkomsten;
  3. uw klant geen omkijken heeft naar de aanlevering van de cijfers;
  4. u en uw klant (via het web) toegang hebben tot een gemakkelijke rapportage-tool;
  5. u beschikt over up-to-date-informatie, door de directe aansluiting op de administratie van uw klant.

Laagdrempelig

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van dit concept voor uw advisering. Daarom willen wij graag een  laagdrempelige èn langdurige samenwerking met u aangaan voor een bedrag vanaf € 79,- per maand.

Wilt u meer informatie, neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht