Cash is King

Een goed onderbouwd financieel plan is goud waard voor uw kredietaanvraag bij de bank!
Als ondernemer bent u constant bezig met uw toekomst. Met een sterk wisselende cashflow, bijvoorbeeld door sterke groei of seizoensgevoeligheid, wilt u weten hoe uw liquiditeit er straks voor staat. Als u nieuwe kansen ziet, wilt u inzicht in de gevolgen van investeringen in nieuwe activiteiten of een groter pand. Voor elke ondernemingskeuze is een goed zicht op de financiële gevolgen essentieel. Dat maakt FinForce tot dé uitkomst voor de toekomst van uw bedrijf.

Voor die bedrijven waarvoor spreadsheets te complex worden, onbeheersbaar of te foutgevoelig, biedt dit professionele informatiesysteem u de financiële uitkomst van elk denkbaar scenario en een helder inzicht in de gevolgen voor uw toekomstige financiële huishouding.

FinForce is een uitstekend instrument om uw kredietaanvraag naar uw bank voor te bereiden. Door de enorme rekenkracht en flexibele rapportagemogelijkheden kunt u uw plannen professioneel doorrekenen en rapporteren. De kans op een succesvolle financiering wordt hierdoor aanmerkelijk vergroot.

Doordat u als ondernemer een haarscherp beeld van uw financiële toekomst presenteert, maakt u nog betere keuzes. Met FinForce weet u welke toekomstdroom voor uw bedrijf werkelijkheid kan worden.

Financiële rapportage met één druk op de knop

FinForce sluit naadloos aan op diverse boekhoudsystemen zoals Exact Globe, AccountView, Multiverse, AFAS, Microsoft Navision, King, Snelstart en de online boekhoudsystemen van Exact-Online, Twinfield en anderen.

Met één druk op de knop van onze Importmodule beschikt u over alle actuele financiële gegevens van uw onderneming, zodat u uitgebreid financieel rapporteert en vergelijkingen maakt met historische cijfers of budgetten over vergelijkbare periodes. Met dit professionele management-informatiesysteem optimaliseert u uw bedrijfsvoering, zonder dat het u meer tijd kost.

En doordat u zelf uw rapportages kunt samenstellen, zoals dat voor uw periodieke bespreking van toepassing is, kost het u erg weinig tijd om precies zo te rapporteren, zoals u dat wilt.

Uniek 5-stappen-plan voor uw liquiditeitsprognose

Voor een snelle werkwijze hebben wij het 5-stappen-plan ontwikkeld. Hiermee kunt u razendsnel een complete liquiditeitsbegroting aan uw relatie overleggen.

CashController

Onze nieuwste ontwikkeling is CashController. Hiermee kunt u nog preciezer uw liquiditeitsplanning op weekbasis in kaart brengen. Vanuit een overzichtelijk dashboard en handige drilldowns krijgt u hiermee zelf grip op uw liquiditeit!

Ga naar CashController

Tarieven

Er zijn twee mogelijkheden: het licentiemodel of de webversie MijnFinForce.nl.

Bereken uw prijs.