Informatie over Baaijens Industrial Equipment

Achtergrond:
Het familiebedrijf Baaijens Industrial Equipment uit Oss levert al sinds jaar en dag kwalitatief hoogwaardige machines en complete productielijnen aan de food-industrie. De familie Baaijens is al sinds 1945 actief in deze industrie, waarbij het fundament voor de huidige activiteiten in 1982 is gelegd door de samenwerking met Fomaco uit Denemarken.

Sindsdien is het bedrijf hard gegroeid en heeft het zich onder leiding van de tweede generatie ondernemers ontwikkeld tot de toppositie, die ze nu in de Benelux inneemt.

Ervaring met FinForce:
Om deze groei financieel in goede banen te leiden, werkt de onderneming al sinds 15 jaar met FinForce. FinForce werkt als toegevoegde waarde op de administratie, die in Multivers wordt gedaan. Met name belangrijk is de uitgebreide analyses van belangrijke kengetallen en de gemakkelijke overzichten, waarmee de bedrijfsvoering maandelijks financieel wordt gevolgd.

MijnFinForce.nl wordt vooraf uiteraard ingezet om de budgettering te doen. Zoals in elk familiebedrijf is dit een dynamisch proces, waarbij op basis van de meest actuele ontwikkelingen, het oorspronkelijke budget wordt aangepast. Juist voor zulke dynamiek, die je voortdurend in het MKB tegen komt, is FinForce een belangrijke tool om mee te kunnen werken.

Daarnaast wordt MijnFinForce ingezet voor de maandelijkse budgetvergelijkingen bestaande uit de gebruikelijke v&w-overzichten maar ook belangrijke kengetallen om heel specifiek de voortgang van bepaalde activiteiten te kunnen meten.

Slogan:
Met FinForce de toekomst in!

Contactpersoon:
Boy Baaijens (algemeen directeur)