Software Partner Anago

FinForce heeft zich gespecialiseerd in cashflow-oplossingen, waarbij de laagdrempeligheid voorop staat. FinForce heeft er daarom gekozen om een standaard-BI-tool in de markt te zetten, die aansluiting heeft op andere standaard boekhoudsystemen.

Er zijn echter bedrijven, die dermate veel complexiteit in zich hebben, zeker als het op liquiditeit aankomt, dat de inzet van een standaard-tool niet werkt. Om ook voor dergelijke bedrijven oplossingen te kunnen bieden, werkt FinForce sinds 2006 samen met Anago.

Anago

Anago is een partner, die in staat is om complexe spreadsheetmodellen om te programmeren naar een veilige database-omgeving met alle voordelen van dien. Hierin beschikt u over de voordelen van een robuuste database en de flexibiliteit van spreadsheets.

Anago beschikt hierbij over een uitgebreid ‘reken-platform’ waarmee ze complexe maatwerkoplossingen binnen afzienbare tijd kan opleveren. Zeker in vergelijking met andere vergelijkbare maatwerk-software-bedrijven.

De samenwerking met Anago heeft al vele oplossingen opgeleverd, die verder gaan dan de standaardoplossing die FinForce levert. Nieuw is de ontwikkeling van de CashController, die vanaf juni 2016 op de markt is gekomen.

Een ander voorbeeld van onze samenwerking is de Cogix-toepassing voor Onderwijsbegrotingen. Dit is een geavanceerde toepassing voor het basisonderwijs om begrotingen te kunnen maken die aansluiten op de salaris-administratie van bijvoorbeeld AFAS. Door deze aansluiting is het heel gemakkelijk om met behulp van alle aanwezige informatie begrotingen op te stellen en door te rekenen vanuit schoolniveau naar bestuursniveau. Deze tak van sport wordt veelal in spreadsheets gedaan en is dan erg complex en daardoor foutgevoelig.

Het voordeel van deze toepassing is dat elke functionaris in de schoolorganisatie vanuit ieders niveau zijn bijdrage kan leveren aan het opstellen van deze begroting en op ieders niveau de informatie kan inzien. Daardoor is relevante financiële management-informatie voor eenieder toegankelijk vanuit de robuustheid van een veilige database.

Vanaf 2013 heeft FinForce aan de wieg gestaan van deze productontwikkeling, die onder de naam Cogix in de vorm van een nieuwe begrotings- en rapportage tool voor het Onderwijs inmiddels is doorontwikkeld.

Cogix

 

CashController

Onze nieuwste ontwikkeling is CashController. Hiermee kunt u nog preciezer uw liquiditeitsplanning op weekbasis in kaart brengen. Vanuit een overzichtelijk dashboard en handige drilldowns krijgt u hiermee zelf grip op uw liquiditeit!

Ga naar CashController