Consolidatie

In één oogopslag overzicht over de groep èn uw bedrijven afzonderlijk! Benchmarktool voor nu èn de toekomst! Dat bereikt u met de uitgebreide consolidatiemodule van FinForce. Als controller van een holding met meerdere werkmaatschappijen moet u de directie periodiek informeren over de lopende gang van zaken. Behalve dat het belangrijk is om de resultaten per werkmaatschappij te beoordelen is het net zo van belang om dat van de hele groep te doen. Het middel om dat te doen is de consolidatie.

Consoldatiemodel

Consoldatiemodel

 

 

 

 

 

 

 

 

In de praktijk worden de beschikbare rapportages vaak in allerlei formaten aangeleverd. Hierdoor wordt het een tijdrovende aangelegenheid om dit te verwerken. Met de uitgebreide consolidatie mogelijkheden van FinForce, kunt u dit periodiek terugkerende proces automatiseren.

Consolidatierapport

Consolidatierapport

Ook bij het opstellen van budgetten is het van groot belang om direct de totale uitkomst te kunnen beoordelen. Met FinForce is dat heel gemakkelijk. U maakt voor de holding een standaardrapportagemodel en schuift hier alle onderliggende werkmaatschappijen onder. Zodoende behoudt u met deze consolidatie techniek het totaaloverzicht over de totale actuele en toekomstige financiële gang van zaken en bespaart u zich hiermee bovendien veel tijd!

De consolidatie rapportages geven informatie over het totaaloverzicht en ook over de afzonderlijke bedrijven, waardoor u in staat bent om resultaten met elkaar te vergelijken, de zgn. benchmark. Deze module is interessant voor holdings met uiteenlopende bedrijfsactiviteiten per afzonderlijk bedrijf en ook voor franchise-organisaties.

Wilt u meer weten over hoe deze consolidatie effectief in uw organisatie kan worden ingezet, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

CashController

Onze nieuwste ontwikkeling is CashController. Hiermee kunt u op een overzichtelijke manier uw consolidatie toepassen!

Ga naar CashController

cashcontroller-inzicht-geldstromen

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht