Liquiditeitsbegroting

In 5 stappen uw liquiditeit op orde! Belangrijk om te kunnen bepalen hoeveel geld u nodig heeft om te kunnen groeien! Een effectieve liquiditeitsbegroting is belangrijk voor de continuïteit! Te weinig liquiditeit kan het einde van de onderneming betekenen … ook al zou er winst gemaakt worden.

Vandaar dat het belangrijk is om een liquiditeitsbegroting te maken. Zonder dat dit veel tijd kost en die op basis van de meest actuele financiële positie de toekomstige liquiditeitsontwikkeling automatisch doorrekent.

Voor een snelle werkwijze hebben wij het 5-stappen-plan ontwikkeld. Hiermee kunt u razendsnel een complete liquiditeitsbegroting voor uw onderneming maken.

Het opstellen van een liquiditeitsbegroting is extra belangrijk voor bedrijven, die in een bepaalde fase zitten, waarbij het extra belangrijk is om de financiële vinger aan de pols te houden. Voorbeelden zijn:

  • Snelgroeiende bedrijven
  • Bedrijven met investeringsplannen
  • Seizoensgevoelige bedrijven
  • Bedrijven met een activiteit, waarbij de kosten voor ‘de baat’ gaan
  • Bedrijven met een verliesgevende situatie, waarbij geherstructureerd moet worden
  • Bedrijven, die met een kredietaanvraag naar de bank gaan

cashcontroller-flyer
Wilt u hier meer informatie over ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

CashController

Onze nieuwste ontwikkeling is CashController. Hiermee kunt u nog preciezer uw liquiditeitsplanning op weekbasis in kaart brengen. Vanuit een overzichtelijk dashboard en handige drilldowns krijgt u hiermee zelf grip op uw liquiditeit!

Ga naar CashController