Unieke samenwerking tussen King en FinForce vanaf 2013

  • Berichtcategorie:Uncategorized

Unieke samenwerking vanaf 2013

King Software en FinForce gaan een samenwerkingsverband aan om samen een nieuw product op de markt te brengen. King is al jarenlang leverancier van  betrouwbare business software. FinForce is specialist op het gebied van cashflowplanning, begroting en financiële management-informatie. Het nieuwe product dat ze samen uitbrengen onder de naam liquiditeitsprognose, biedt King-gebruikers de mogelijkheid om gecontroleerd naar hun financiële toekomst te kijken.

Laagdrempelig

Het enige wat nodig is, is een unieke koppeling tussen FinForce en de King-administratie. Aan de hand van zijn budget, investerings- en financieringsplan bepaalt de King-gebruiker via een eenvoudig en overzichtelijk 5-stappenplan zijn toekomstige resultaten en bijbehorende liquiditeitsprognose. Tussenkomst van een extern adviseur is niet nodig. Guus de Vink van FinForce: “wij willen juist dat iedere ondernemer de controle heeft over zijn toekomstige inkomsten en uitgaven zonder daarbij gehinderd te worden door complexe en foutgevoelige spreadsheetmodellen”.

Mijlpaal

Door deze unieke samenwerking is het voortaan mogelijk om zowel historische en actuele gegevens te combineren met prognosecijfers. Aan de hand van overzichtelijke rapportages kunnen verschillende scenario’s worden berekend. Dat is een interessante oplossing voor bedrijven die sterk groeien en veel investeringsplannen hebben, seizoensgevoelig zijn maar ook bedrijven die vanwege liquiditeitsbehoefte regelmatig met hun bank rond de tafel moeten zitten. Voor meer informatie neemt u contact op met Peter Wouters, algemeen directeur bij FinForce (tel. 085-7325720). Ook kunt u uiteraard bellen met de verkoopafdeling van King, tel. (010) 2646320.